Voorproefje

Bekijk hieronder een voorproefje

 

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

26-09-2020, 17:09

Delicatessa

Terwijl we nog nagenieten van het kweeperen toetje van gisteren, worden er al weer plannen gemaakt wat we er volgende week mee maken!

Maar, een ding is zeker: de kweeperen van Loek Gorrisvan Eco-care Hoveniers zijn er volgende week weer bij voor het Secret Diner. U ook?

Reserveren kan via mail of via 0575-202040
... Meer weergevenMinder weergeven

Terwijl we nog nagenieten van het kweeperen toetje van gisteren, worden er al weer plannen gemaakt wat we er volgende week mee maken!  Maar, een ding is zeker: de kweeperen van Loek Gorrisvan Eco-care Hoveniers zijn er volgende week weer bij voor het Secret Diner. U ook?  Reserveren kan via mail of via 0575-202040Image attachment

26-09-2020, 7:21

Delicatessa

We kunnen niet anders zeggen dan dat je geweldig was, Janna Baerends!
Dank voor de prachtig mooie avond!

Vrijdag aanstaande (2 oktober) zijn we er weer met Singer-songwriter; Paul van Dooren. Hij schrijft zijn eigenwerk in het Nederlands en begeleid zichzelf op gitaar. Het zijn mooie prikkelende luisterliedjes die hangen in akoestische theatersferen.

Kom je ook meegenieten van deze avond?
... Meer weergevenMinder weergeven

23-09-2020, 20:49

Delicatessa

Woehoee! 🥦 Wij zijn echt heel blij en trots dat Janna aankomende vrijdag komt zingen bij de Secret Dining! 🍷🍅 Ze heeft echt een prachtige stem en schrijft haar eigen nummers! 😍 Hieronder een voorproefje van Janna. Het menu is natuurlijk een verrassing, maar wel een hele lekkere... 🌸
Tot dan?
Er zijn nog wat plekjes! Reserveren kan via mail of telefoon: 0575-202040
... Meer weergevenMinder weergeven

Comment on Facebook

Super mooie stem! Ben nog op vakantie...

Prachtig

Beautiful

22-09-2020, 7:00

Delicatessa

Omdat wij zo enthousiast zijn kunnen wij het niet vaak genoeg zeggen...
Nu iedere vrijdag Secret Dining!
Dus bij deze ook nog een keer via Het Contact.

Aanstaande vrijdag zingt Janna Baerends, wij zijn erg trots dat we haar mogen ontvangen.

Hopelijk ben jij deelgenoot van deze avond...
... Meer weergevenMinder weergeven

Omdat wij zo enthousiast zijn kunnen wij het niet vaak genoeg zeggen...
Nu iedere vrijdag Secret Dining!
Dus bij deze ook nog een keer via Het Contact.  Aanstaande vrijdag zingt Janna Baerends, wij zijn erg trots dat we haar mogen ontvangen.  Hopelijk ben jij deelgenoot van deze avond...

21-09-2020, 9:00

Delicatessa

Even geen inspiratie...
Kunnen jullie mij misschien op ideeën brengen?

Natuurlijk mogen jullie dan als dank komen proeven van het eindresultaat!

Kweeperen uit eigen tuin😉, van eco-hovenier Loek Gorris.
... Meer weergevenMinder weergeven

Even geen inspiratie... 
Kunnen jullie mij misschien op ideeën brengen?  Natuurlijk mogen jullie dan als dank komen proeven van het eindresultaat!  Kweeperen uit eigen tuin😉, van eco-hovenier Loek Gorris.Image attachment

Comment on Facebook

In de tagine met pruimen, mmmmmm

wat ben ik blij met al jullie inspiratie en meeleven! krijg er spontaan en energie van om mee aan de slag te gaan. hou jullie op de hoogte. jullie zijn een beetje bij mij.

Je kan er heerlijke membrillo (super voor bij de kaas) of jam/gelei van maken. Maar je kan er echt van alles mee doen! Kijk ter inspiratie maar eens op deze site www.kweepeer.nl/recepten/

Marokkaanse Tajine met kweeperen, heerlijk! Recepten denk ik wel te vinden via kook karavaan of casa Benali.

Prachtige foto’s ❤️

Kweeperengelei voor bij een heerlijke oude kaas?

Ik leg er iig altijd een paar in een mooi schaaltje en zet het op tafel. Ze ruiken zo heerlijk.

Gelei maken, en dan de hele herfst kruimelvlaai met gelei bakken😋

Gelei met witte wijn

Ik vind de smaak van kweeperen bijzonder en heerlijk. In bijna alle gerechten wordt (veel) suiker gedaan en dan wordt het (erg) zoet. Ik heb ze zelf gekookt in alleen een beetje water. Ongeschild, met klokhuis erin en steeltje er nog aan. Zo maak ik stoofperen ook altijd, heerlijk puur. Het resultaat is de heerlijke smaak van kweeperen maar dan fris zuur, aromatisch. Je kunt de kweeperen in zijn geheel koken, of in stukjes. Fris zuur combineert goed met andere smaken. ❤️

youtu.be/yK3CX1mJiCA Gepocheerde kweepeer. Heerlijk recept van 'koken met van Boven'

youtu.be/fdzvY3rWAH4 En dan kan je er dit van maken: Recept Omgekeerde Peren en Notentaart - Koken met van Boven

View more comments

Laad meer

Tessa Harbers is een zeer enthousiaste kok en gastvrouw met een enorme passie voor haar eten. Gemaakt met zorg en liefde van lokale, biologisch dynamische en seizoensgebonden groente.

Google Beoordelingen
4.9

Agenda

No Events are found.

“Ik wil mensen inspireren en enthousiasmeren op het gebied van eerlijk eten”

Tessa Harbers